Producent Makaronów

GULASZ A’LA WĘGIERSKI

Składniki na 2 porcje

0,5 kg wołowiny

1 duża cebula

1 papryka czerwona

1 zielona papryka

0,2 kg pieczarek

2-3 ząbki czosnku

szczypta ostrej papryki w proszku

2-3 łyżki koncentratu pomidorowego

sól

pieprz świeżo mielony

liść laurowy

ziele angielskie 

olej do smażenia

 

Przygotowanie:

Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w dużą kostkę. Następnie podsmażamy na oleju w głębokiej patelni. Do patelni dorzucamy posiekane cebule i czosnek oraz  pokrojone pieczarki i paprykę. Całość zalewamy wodą i dodajemy przyprawy. Gotujemy ok. 1 godz. na małym ogniu, często mieszając. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze około 10 minut. Podajemy z ugotowanymi szpeclami.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

tel.kom. + 48 784 064 501

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij