Producent Makaronów

Klasyczna carbonara

Składniki:

• Makaron Międzybrodzki wstążka – 250g
• boczek wędzony parzony - 300g
• mleko - 200ml
• żółtka jaj - 3 szt.
• sól, pieprz do smaku
• ulubione zioła (bazylia, oregano, rozmaryn, tymianek)

Wykonanie:

1. Makaron Międzybrodzki ugotować w osolonej wodzie, następnie zahartować w zimnej i odcedzić.
2. Boczek pokroić w paseczki, podsmażyć na złoty kolor i zalać mlekiem. Dodać zioła, sól i pieprz.
3. Następnie dodać makaron i żółtka jaj. Całość podgrzewać mieszając, a gdy sos zgęstnieje nasza carbonara jest gotowa.

 

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij