Producent Makaronów

Kolanka z falbanką w sosie szpinakowo – pieczarkowym z kurczakiem

Składniki:

filet z kurczaka - 200g
pieczarki świeże - 5 średnich sztuk
szpinak mrożony krojony - 200g
śmietanka słodka - 300ml
olej - 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
Międzybrodzki Makaron kolanka z falbanką   1 paczka (250g)

Wykonanie:

1. Filet z kurczaka należy pokroić w kostkę, a pieczarki w małe cząstki.
2. Oba składniki razem musimy podsmażyć na oleju na złoty kolor.
3. Następnie dodajemy rozmrożony szpinak, śmietankę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
4. W momencie zagotowania się dodajemy wcześniej ugotowany makaron kolanka z falbanką.

 

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij