Producent Makaronów

Łazanki

Składniki:

Międzybrodzki Makaron łazanka - 250g
kapusta kiszona - 500g
grzyby suszone -50g
cebula średnia - 2 szt.
masło -  2 łyżki
pieprz ziołowy - 1 płaska łyżeczka
sól, pieprz czarny do smaku               

Wykonanie:

1. Makaron ugotować w osolonej wodzie, następnie zahartować w zimnej i odcedzić.
2. Kapustę ugotować do miękkości, wystudzić, odcisnąć i drobno pokroić.
3. Osobno ugotować grzyby i pokroić w paseczki.
4. Na maśle usmażyć drobno pokrojoną cebulę, dodać kapustę, grzyby i doprawić do smaku solą i pieprzem. 
5. Całość chwilkę poddusić, a następnie wymieszać z ugotowanym makaronem.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij