Producent Makaronów

Lumaconi z białym serem

Składniki:


Makaron Lumaconi – 500 g
Ser biały półtłusty – 500 g
Śmietana duża 12 %
Szczypiorek – 1 mały pęczek
Czosnek – 1 ząbek
Sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


1.Makaron gotujemy al. dente, a następnie odcedzamy i hartujemy zimną wodą.
2.W misce kruszymy biały ser.
3.Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do białego sera.
4.Dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek.
5.Następnie wlewamy śmietanę do uzyskania odpowiedniej gęstości pasty.
6.Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.
7.Makaron nadziewamy twarożkiem i układamy na talerzu.

Przepis przygotował Robert Muzyczka – Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij