Producent Makaronów

Makaron penne z pulpecikami

Składniki:

1.    Międzybrodzki Makaron penne – 250 g
2.    Mięso mielone wieprzowe – 450 g
3.    Starty parmezan – ok. 4 łyżek
4.    Sól, pieprz
5.    Pomidory – 1 puszka
6.    Śmietana – 2 łyżki
7.    Chilli – 1 szt.
8.    Tymianek – 1 łyżka
9.    Cebula – 1 szt.
10.    Musztarda francuska – 1 łyżka
11.    Olej

Wykonanie:

W pierwszej kolejności gotujemy makaron według wskazówek na opakowaniu. Mięso mielone mieszkamy z musztardą, drobno posiekanym chilli, parmezanem oraz przyprawami. Ugniatami i formujemy małe pulpeciki, które następnie smażymy na oleju. Na oddzielnej patelni podsmażamy cebulę, wlewamy pomidory z bulionem i dodajemy parmezan  i tymianek. Całość dusimy ok 5-7 minut. Do sosu dodajemy pulpeciki i wlewamy śmietanę. Podajemy z Międzybrodzkim Makaronem penne.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

tel.kom. + 48 784 064 501

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij