Producent Makaronów

Makaron świderki z miętą i białym serem

Składniki:

•    Międzybrodzki Makaron świderek - 1 paczka
•    oliwa z oliwek - 6 łyżki
•    filet z kurczaka - 150g
•    czosnek - 4 ząbki
•    pomidory - 2 szt.
•    ser biały półtłusty -  200g
•    mięta świeża - 2 pęczki
•    bazylia świeża - 1 pęczek
•    sól, pieprz grubo zmielony do smaku

Wykonanie:

1.    Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i zahartować zimą wodą.
2.    Fileta z kurczaka pokroić w paski, doprawić solą i podsmażyć na oliwie. Pod koniec smażenia dodać czosnek pokrojony w plasterki. 
3.    Następnie dodać pomidory pokrojone w kostkę, makaron i chwilę podsmażyć, żeby tylko zagrzać makaron.
4.    Dodać posiekaną miętę, bazylię, pokruszony biały ser i wymieszać.
5.    Wyłożyć na talerze i posypać świeżo zmielonym pieprzem.

 

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij