Producent Makaronów

Makaron z tuńczykiem i oliwkami

Składniki:

•    Międzybrodzki Makaron wstążka - 500g
•    słodka śmietanka 18% - 150ml
•    oliwki - 150g
•    czosnek - 5 ząbków
•    natka pietruszki - 1 pęczek
•    tuńczyk kawałki w sosie własnym -2  puszki (ok. 240g)
•    pieprz, sos sojowy do smaku
•    parmezan

Wykonanie:

1.    Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i zahartować.
2.    Do garnka wlać śmietankę, dodać oliwki i wyciśnięty przez praskę czosnek.
3.    Doprawić do smaku pieprzem, sosem sojowym i zagotować.
4.    Następnie dodać makaron, tuńczyka i posiekaną natkę pietruszki.
5.    Wymieszać, podgrzać i wyłożyć na talerze. Każdą porcję posypać świeżo startym parmezanem.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij