Producent Makaronów

Makaronowe kolanko w towarzystwie wędzonego łososia

Składniki:


Międzybrodzki Makaron kolanko – 250 g
Łosoś wędzony – ok. 150 g
Cukinia – 1 szt.
Cebula – 1szt.
Czosnek – 1 ząbek
Świeży tymianek
Oliwa
Sól, pieprz, tymianek suszony
 
Wykonanie:


1. Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu.
2. Na rozgrzaną patelnię dajemy kilka kropel oliwy, podsmażamy na niej drobno posiekaną cebulę.
3. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy pokrojoną w cienkie plastry cukinię oraz porwanego na drobne kawałki łososia.
4. Wszystko delikatnie przyprawiamy solą, pieprzem oraz tymiankiem i dusimy przez około 5 minut.
5. Na koniec do odcedzonego makaronu dodajemy uduszonego łososia z cukinią i delikatnie mieszamy.
6. Całość wykładamy na talerz i dekorujemy świeżą gałązką tymianku.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij