Producent Makaronów

Pomidorowa z makaronem

Składniki:

• Międzybrodzki Makaron krajanka – 1 paczka
• wywar kostno-jarzynowy – 2 l
• pomidory z puszki krojone - 1 puszka ok. 400 g
• koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
• sól, pieprz do smaku
• kwaśna śmietana 18% - 150 ml
• natka pietruszki

Wykonanie:

1. Na wolnym ogniu gotujemy wywar z kości i warzyw pokrojonych w kostkę (marchew, pietruszka, seler).
2. Dodajemy pomidory z puszki, koncentrat pomidorowy oraz sól i pieprz.
3. Śmietanę należy zahartować gorącą zupą (do śmietany dodać parę łyżek gorącej zupy i wymieszać), następnie całość połączyć ze sobą.
4. Następnie gotujemy makaron, hartujemy go zimną wodą i dokładnie odcedzamy.
5. Na talerzu łączymy makaron z zupą i posypujemy siekaną natką pietruszki.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij