Producent Makaronów

Prawdziwie domowy rosół

Składniki:

• 1 kura rosołowa (ok. 1,5 kg)
• 0,5 kg wołowiny rosołowej
• 4 l wody
• 300 g marchwi
• 200 g pietruszki
• 150 g selera
• 1 mały por
• 1 cebula
• 1 mały pęczek koperku
• sól, sos sojowy jasny do smaku
• 1 opakowanie Makaronu Międzybrodzkiego Krajanka
• 3-4 gałązki natki pietruszki

Wykonanie:
1. Kurę, wołowinę i obrane warzywa zalać w garnku zimną wodą, posolić i gotować na bardzo wolnym ogniu przez ok.1,5 godziny.
2. 15 minut przed końcem gotowania, aby uzyskać lepszy aromat, dodać zwinięty sznurkiem koperek.
3. Cebulę warto przed gotowaniem rosołu przypalić na ogniu, co poprawi aromat i kolor zupy.
4. Rosół doprawić do smaku jasnym sosem sojowym. Całość podawać z ugotowanym wg wskazówek na opakowaniu makaronem Krajanka.
5. Gotowy rosół posypać na talerzu pokrojoną natką pietruszki.

 

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij