Producent Makaronów

Zupa szparagowa

Składniki:
• Międzybrodzki Makaron krajanka – 250g
• wiązka białych szparagów
• woda - 0,75l
• sos sojowy - 1 łyżeczka
• śmietanka słodka 18% -100ml
• śmietana kwaśna 18% - 100ml
• masło - 1 łyżka
• mąka - 1 łyżeczka
• sól, cukier, biały pieprz do smaku



Wykonanie:
1. Międzybrodzki Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
2. Szparagi obrać, przekroić na pół i ugotować do miękkości w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Części z główką wyciągnąć, a dolne części zmiksować z wodą w której się gotowały.
3. Przetrzeć przez sito, aby pozbyć się łyk, dodać sos sojowy, biały pieprz do smaku i masło.
4. Obie śmietany połączyć z mąka, zahartować niewielką ilością zupy i wszystko połączyć.
5. Na koniec dodać szparagi z główką i makaron.

 

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

Robert Kula

tel.kom. + 48 606 271 409

robert.kula@miedzybrodzki.pl

 

Specialista ds. jakości:

Mariusz Skrzypiec

tel.kom. + 48 668 494 486

kontakt@miedzybrodzki.pl

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij