Producent Makaronów

Zupa wiosenna

Składniki:
•    Międzybrodzki Makaron kolanko – 250g
•    Pomidory w puszcze – 400 ml
•    Wywar mięsny – 400 ml
•    Cebula – 1 szt.
•    Marchew – 2 szt.
•    Brokuł – 1 szt.
•    Olej – 1 łyżka
•    sól, pieprz, cukier
•    2 marchewki
•    1 brokuł
Sposób przygotowania:
1.    Międzybrodzki Makaron kolanko gotujemy według zaleceń na opakowaniu.
2.    Wywar gotujemy razem z marchewkami
3.    Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie
4.    Brokuł razem z groszkiem ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić.
5.    Cebulę drobno siekamy i podsmażamy. Następnie dodajemy pomidory w puszcze.
6.    Całość dodajemy do mięsnego wywaru i przez chwilę gotujemy.
7.    Przyprawiamy solą, pieprzem.
8.    Na koniec dodajemy ugotowane brokuły.
9.    Podajemy z makaronem.

Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna

Siedziba:

34-312 Międzybrodzie Bialskie
ul. Cicha 3

NIP: 553-22-57-067

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

e-mail: biuro@miedzybrodzki.pl

 

 

KONTAKT DLA MEDIÓW

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań na temat firmy Międzybrodzkie Makarony zachęcamy Państwa do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. 
 

 

 
 

Zakład produkcyjny:

43-356 Kobiernice
ul. Wodociągowa 6

tel. +48 33 81 08 770
fax. +48 33 81 08 790

 

Dyrektor Handlowy:

tel.kom. + 48 784 064 501

 

Dyrektor ds. marketingu:

Beata Szostak

tel.kom. + 48 668 818 724

beata.szostak@miedzybrodzki.pl

 

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij